top of page
Dream Ventures
Dream Ventures

Kaipaatko inspiraatiota tai toteuttajaa ulkoilmaelämyksille? Opasta metsään, järvelle tai joogamatolle?

Me olemme Sanna ja Roosa. Olemme kouluttautuneita joogan, eräilyn ja ulkoilun ammattilaisia; ideoimme ja toteutamme suppailun lisäksi monipuolisia luontoelämyksiä omaksi ja muiden iloksi!

 

Sanna on valmistunut kansainväliseksi eräoppaaksi (International Wilderness Guide, IWG, Kuru) kesäkuussa 2017. Opintojensa myötä jo valmiiksi paljon luonnossa liikkuva Sanna on päivittänyt erätaitonsa sille tasolle, että moni varmasti toivoisi autiolle saarelle mukaan juuri tämän aurinkoisen SUP- ja eräammattilaisen. Lisäksi Sanna on kouluttautunut mindfulness-ohjaajaksi. Sanna jakaa mielellään tietotaitoaan ja haluaa samalla välittää myös muille sitä iloa, energiaa ja rauhaa mitä itse luonnosta saa. Sannaa puhuttelee erityisesti lähimatkailu - ei tarvitse lähteä kauas tai pitkäksi aikaa voidakseen saavuttaa luonnon tarjoaman hyvinvointivaikutuksen.

Jooga ja SUP-joogaohjaaja Roosa on harjoittanut joogaa vuodesta 2004 ja opiskellut joogaohjaajaksi (RYT500) vuosina 2015-2016. Roosaa kiehtoo mielen ja kehon yhteys sekä ihmisen yhteys luontoon; miten ja missä syntyy kokemus kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista. Roosalle  joogaharjoituskin on parhaimmillaan ulkona, missä ympäröivä luonto tarjoaa loputtoman inspiraation ja läsnäolon lähteen. SUP joogassa palataan perusasioiden äärelle; oman kehon tunteminen ja hetkessä oleminen nousevat avaintekijöiksi, kun jooga viedään vetten päälle.

Kaipasitpa opastettua retkeä lähiluontoon, järvelle, metsäjoogaa, ulkoilua hyvässä seurassa tai erätaitojen päivitystä - ota yhteyttä niin jutellaan miten ja missä polkumme voisivat kohdata.

Thanks! Message sent.

  • Grey Facebook Icon
bottom of page